Om hemma på Södermalm

Hemma på Södermalm är en blogg om Södermalm. Vi följer Södermalm, ser vad som händer och inte händer. I väldigt smått. Och lite stort. Mejla gärna med oss på erstaberget@gmail.com.

Annonser

5 reaktioner på ”Om hemma på Södermalm

  1. Hej,
    Jag letar förgäves på nätet för att förstå om den nya japanska snabbmatsrestaurangen Blue Light Yokohama har öppnat än på Åsögatan och vilket nr. Någon som vet?

  2. Hej, nej den har inte öppnat ännu men det verkar vara i antågande.

  3. De öppnar officiellt i morgon! Ses.

  4. Gå inte dit, jag fick lämna alla mina kläder på kemtvätt inklusive kalsongerna:-) och duscha direkt efter Yokohamabesöket, obefintlig ventilation!! Sushin vi beställde under lunchen tog otroligt lång tid att ordna, naää…sorry men aldrig mer.

  5. Besökte Dovas Hornsgatan idag o blev jävligt förbannad. Stoppade i några mynt i spelautomaten, loggade in med födelsedatum o började spela. Efter några tryck stolpade innehavaren fram och beskyllde mig för att ha snott automaten där han hade 100 spänn kvar. Så var inte fallet. Är automaten gående med insats behöver man inte logga in! Dessutom visas inte framsidan med reklam. Grabben hade helt klart FEL vilket jag förklarade. Han vägrade tro mig, tryckte ut mitt kvitto på 11 kr o gick in i automaten för att kolla loggen. Som väntat visade det sig att han hade fel. Fel kan man ha men han var agressiv och otrevlig mot mig. Jag påpekade lugnt och sakligt att han borde be om ursäkt och att jag tyckte han burit sig illa åt. Han kontrade då med att hade varit säker på sin sak och att jag inte behövde vara kvar! Drack upp min eftermiddagsöl och drog. Kommer ALDRIG att sätta min fot där igen – någonsin.
    Gå INTE till Dovas Hornsgatan!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s